top of page

Harakiri helyett adósságrendezés

Bizonyára az Ön számára sem ismeretlen a Harakiri vagy Szeppuku szó. Ez a történelmi

Japán szamurájainak rituális öngyilkossági formája volt. Ha ezt végrehajtották, akkor

mentesültek az őket ért szégyen alól és vagyonukat sem kobozták el, családjukat nem

érte kár. Japánban a mai modern korban is sokan folyamodnak öngyilkossághoz a

nevüket ért szégyen letörlésére. Ugyanakkor adósságrendezés szempontjából ezzel

gyakorlatilag a családjukra hárítják át a tartozásukat.


Manapság világszerte kerülnek az emberek kilátástalan helyzetbe. Szerencsétlen

események folytán bárki nyakig az adósságban találhatja magát. Innen már egy apróság

is a nincstelenségbe taszíthat valakit. Sajnálatos módon vannak, akik problémájukat olyan súlyosnak érzékelik, hogy nem látva kiutat belőle a halálba menekülnek. Fontos tudnia, hogy a felmondott hitel nem a véget jelenti! Van megoldás folyamatban lévő behajtások, árverésre bocsátott otthonok esetén is. A peren kívüli adósságrendezés az Ön esetében is lehetőség, ráadásul nem csak, hogy ingatlanát tarthatja meg, de akár kedvezőbb feltételekkel tudja törleszteni felhalmozódott adósságát. A Hitel Nélkül csapata ebben segít minden hozzá forduló ügyfélnek.


Adósságrendezés tanácsadás


Egy ingyenes konzultáció keretében adósságrendezési tanácsadás formájában kiderítjük, hogy az Ön helyzetében milyen személyre szabott lehetőségek állnak rendelkezésre. Amennyiben úgy dönt, hogy megbíz bennünket, az általunk megállapított várható eredményt írásba foglaljuk, és minden, az üggyel kapcsolatos dokumentációt

transzparensen kezelünk. Díjazásunk alapja sikerdíjas, amit az eredeti és a kialkudott visszafizetendő pénzösszeg különbségéből számítunk. Így az Ön érdeke a mi érdekünk is, hogy minél kedvezőbb megoldást találjunk hitele rendezésére illetve csökkentésére. A munka kezdetén pénztárcabarát megbízási díjat számítunk fel, amely mértéke függ a tartozás nagyságától, és, hogy hány pénzintézettel kell megállapodást kötni.


Hogyan dolgozhatunk együtt?


Amennyiben igénybe venné adósságrendezés tanácsadásunkat, jelentkezzen az adósságrendezés tanácsadás oldalunkon az "ingyenes adósság-elemzésre jelentkezem" gombra kattintva.


Néhány kérdés megválaszolása után telefonon felkeressük, és egyeztetünk a további részletekről.


Felhívjuk figyelmét, hogy csak felmondott pénzintézeti tartozásokkal foglalkozunk, köztartozás, közműtartozás rendezését nem vállaljuk.


Adósságrendezési szolgáltatásunk


Önnek nem kell jogi szövegeket bogarásznia, nem kell plusz stresszforrást magára vennie. Az Ön számára érthető nyelven adunk tájékoztatást az ingyenes tanácsadás során, illetve közös együttműködésünk alatt is.


Az adósságrendezés folyamatában szakértők bevonásával segítünk Önnek peren kívül egyezséget kötni a bankkal.


Egy létrejött megállapodás több előnnyel is jár:

  • Tartozása kamatmentessé válik, havi fix részletek befizetésével egyenlítheti tartozását, amely közben nem növekszik tovább.

  • A tartozás összege jelentősen csökkenhet, melynek elérésében minden erőnkkel segítjük Önt.

  • Folyamatban lévő végrehajtási eljárás, letiltás, inkasszó, árverezés is megáll, nem veszíti el ingatlanát.

  • Egyösszegű kifizetés esetén hamarabb lekerül a KHR (BÁR) listáról.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné hatékonyan és eredményesen megoldani hitelproblémáját, adósságrendezés céljából forduljon hozzánk bizalommal.




37 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page