top of page

Valódi segítség az adósságrendezés során

A modern fogyasztói társadalom kultúráját képezi manapság a hitelfelvétellel történő vásárlás, egyre könnyebben juthatunk "ingyen pénzhez". Ugyanakkor a pénzügyi tervezés és előrelátás hiánya miatt könnyen sodródhatunk bajba. Természetesen vannak esetek, amikor a hitelfelvétel nélkül nem tudnánk előrébb lépni, ilyen például egy saját otthon megvásárlása. Gondos tervezés mellett is bekövetkezhetnek olyan események, ami miatt tartalékaink elfogynak, fizetőképességünk csökken, és a havi törlesztőrészleteket nem tudjuk kiegyenlíteni. Negatív spirálba kerülünk, ami végül súlyos következményekkel, akár ingatlanunk lefoglalásával, árverezésével járhat. Legrosszabb esetben sem kell kétségbe esnünk, hiszen profi cégek kínálnak segítséget adósságrendezéshez.



Adósságrendezés - segítség a legsötétebb helyzetben is

Ennek menete, hogy felkeresi a céget, megegyezik velük és aztán felállítják az Ön helyzetének legmegfelelőbb adósságrendezés stratégiát.


Itt egyetlen kérdés merülhet fel: mi történik, ha Ön nem elégedett azzal, amit az adott cég kínál? A megállapodás megkötése után ismeri meg igazából a lehetőségeit, amit az adott adósságrendező szakember dolgoz ki az Ön számára.


Létezik olyan forgatókönyv, amiben először megismeri a stratégiát, és csak utána dönt, köt-e megállapodást a céggel? Igen, a Hitel Nélkül pontosan így dolgozik.


Együttműködés zsákbamacska nélkül

A Hitel Nélkül profi csapata ingyenes adósság-elemzési segítséget nyújt Önnek. Egyedi helyzetét megismerve felállítjuk a legmegfelelőbb adósság-visszafizetési stratégiát, melynek ismeretében Ön ezután dönti csak el, hogy együtt kíván-e dolgozni velünk.


Nyílt lapokkal játszunk, az együttműködés során mindig betekintést nyújtunk a folyamat aktuális állásába, a dokumentumokba, rendszeresen tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.


Elég jó, ha ingyen van?

Mi valódi segítséget szeretnénk nyújtani, és tisztában vagyunk azzal, hogy egy ember, aki küzd a pénzintézetével, az adósságával, nem szívesen költ egyetlen fillért sem látatlanban.


Munkánk minősége az ingyenes adósság-elemzéssel nem csorbul, számos ügyfelünk sikerei bizonyítják csapatunk szakmai rátermettségét és ajánlatunk hitelességét.


Ott segítünk, ahol legjobban szorul a hurok: amikor ügyfelünk otthona, családjának lakhatása került veszélybe.



Hitel Nélkül adósságrendezés-segítség profiktól


A Hitel Nélkül csapatának munkássága számokban:


  • Átlagosan 56,7% megtakarítás ügyfeleink számára

  • Évtizedes szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött

  • Több, mint 5000 ügyfélnek segítettünk már

  • Több, mint 60 pénzintézetnél

  • 95%-os sikeraránnyal

  • Komplett jogi megoldásokkal segítünk

  • Évente több milliárd forint megtakarítást értünk el ügyfeleink számára

  • Minden esetben előre, díjmentesen megmondjuk a várható eredményt


Keressen minket, ha...


Szolgáltatásunkkal magánszemélyeknek tudunk segíteni abban az esetben, ha már felmondott banki tartozásuk van. Elindított végrehajtás, árverés alatt álló ingatlan sem kizáró ok, ebben az esetben is lehetséges az adósságrendezés segítség igénybevétele.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállaljuk.


47 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page