top of page

Adósságrendezés - kezdje 2023-at tiszta lappal

Vajon van az adósságrendezésre megfelelő és kevésbé megfelelő alkalom? Természetesen nincs, mindig, az év minden szakaszában ugyanolyan fontos, hogy rendezett anyagi háttérrel rendelkezzünk, illetve pénzintézetnek való tartozás esetén rendezett törlesztőrészleteink legyenek.


Az új év kezdete ugyanakkor kiemelt fontossággal bír. Az emberek ilyenkor tesznek fogadalmakat, hogy a következő év jobb, sikeresebb legyen az előzőnél. Kiváló alkalom a tervezésre, illetve arra, hogy meghozzunk a jövőre nézve kezdvező döntéseket, amiktől talán félünk, de tudjuk, hogy elengedhetetlenek egy rendezetebb, nyugodtabb élet eléréséhez.


Egy rendezett hitelügylet jelentősen csökkenti az adós stressz-szintjét, így boldogabban, aktívabban élheti át az elkövetkező időszakot. Fellélegezhet, miután Damoklész kardja eltűnik a feje fölül.


Mikor érdemes adósságrendezési szolgáltatást igénybe vennie


Mindig érdemes szakember segítségét, tanácsát kérni, ha nem vagyunk járatosak egy adott szakterületen. Igaz ez a hitel témakörére is. Aki nem ezzel foglalkozik hivatásként, bizonyára nem igazodik el az adósságrendezés folyamatának útvesztőjében, a jogi szövegezésről nem is beszélve.


Amennyiben bármilyen adóssága van, amelynek rendezése problémát okoz Önnek, javasoljuk, hogy keressen szakembert, aki segít ebben. Egy hozzáértő minden helyzetre tud megoldást kínálni.


Akkor is, ha bedőlt a hitele. Akkor is, ha otthonára már árverezési eljárás indult.


A Hitel Nélkül csapata konkrétan már felmondott hitelek esetén várja megkeresését.


Hitelrendezés ingyen?


Egy ingyenes konzultáció keretében megismerjük jelenlegi helyzetét, és erre a lehető legkedvezőbb adósságrendezési tervet állítjuk össze. Ez az adósságrendezés stratégia kidolgozása Önnek egy fillérjébe sem kerül. Amennyiben megtisztel minket bizalmával, és ránk bízza adósságrendezésének lefolytatását, kiszámítjuk az Ön esetére érvényes

díjazást.Az adósságrendezés díja


A Hitel Nélkül csapatának munkadíja két részből tevődik össze.


  • fix megbízási díj

  • az elért kedvezményre számolt százalékos sikerdíj


A sikerdíj az eredeti tartozáshoz viszonyítottan az elért kedvezmény összegéből kerül kiszámításra, ezzel is egyértelműsítve, hogy nekünk is az az érdekünk, hogy Önnek minél kedvezőbb ajánlatot sikerüljön kialkudnunk a pénzintézetnél.

A Hitel Nélkül csapata


Amire nálunk számíthat:


  • 56,7%-át takarítjuk meg Ügyfeleink tartozásának átlagosan

  • 10+ év tapasztalattal

  • 5000+ ügyfélnek

  • 60+ magyar pénzintézetnél

  • 95%-os sikerráta mellet

  • komplett jogi megoldásokkal

  • évente több milliárd forintot takarítunk meg ügyfeleinknek


Kötelezettségmentes konzultáció


Nincs veszítenivalója, minden esetben díjmentesen, előre megmondjuk a várható eredményt. Ez alapján eldöntheti, megéri-e Önnek a velünk való együttműködés, vagy más utat választ adósságának rendezésére.


Legyen 2023 az adósságrendezés éve az Ön számára.


Tegye meg az első lépést, hogy idei éve nyugalmat adjon Önnek hitele kapcsán. Jelentkezzen ingyenes konzultációra.
65 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page