top of page

INGYENES ADÓSSÁG-ELEMZÉS

Az alábbi adatokra van ahhoz szükségünk, hogy meg tudjuk mondani, hogy az Ön ügyében tudunk-e egyáltalán segíteni és ha igen, mennyire látjuk lecsökkenthetőnek a jelenlegi tartozását, és azt milyen részletekben lehetséges majd visszafizetni.

Nem gond, ha nem tud minden adatot itt megadni, kollégánk  további egyeztetés céljából fel fogja venni Önnel a kapcsolatot telefonon, illetve ha adott meg email címet, akkor emailen. Azonban mindenképpen előnyösebb az Ön szempontjából, ha meg tudja adni a szükséges adatokat az adatlap kitöltésével, mivel így sokkal gyorsabban tudjuk majd tájékoztatni arról, hogy milyen megoldást látunk az ügyében.

Milyen papírokra, adatokra van szükség az adósság-elemzéshez?

Alapvetően a kérdőívben szereplő adatokra van szükségünk, ha azonban nem tudja pontosan, hogy mekkora összeget követelnek Öntől, vagy mennyi azon belül a tőketartozás, amit főkövetelésnek is szoktak hívni, akkor azt a következő forrásokból tudhatja meg:

· a banktól, követeléskezelőtől, végrehajtótól kapott, lehetőleg 3 hónapnál nem régebbi levelekből, vagy telefonon is érdeklődhet náluk az ügyben, vagy

· saját hiteljelentés, másnéven KHR lista (régen BAR lista) igénylésével.

 

Ezt kétféleképpen teheti meg:

·  1. letölti innen az igénylőlapot, kinyomtatja, a második oldalán lévő útmutató szerint kitölti és elküldi, vagy

·  2. befárad bármelyik magyarországi bankfiókba, attól függetlenül, vagy van ott számlája, vagy nincs és ott kéri az ügyintézőt, hogy vegye fel az igénylését. Fontos, hogy olyan hiteljelentést kérjen, amin nem csak az szerepel, hogy mennyivel tartozik, hanem az is, hogy kinek.

 

A saját hiteljelentést kérheti postán, vagy emailen megküldeni. Amennyiben használ emailt, javasoljuk, hogy emailen kérje a választ, mert úgy gyorsabban megérkezik.

Saját hiteljelentés igénylése akkor is hasznos lehet, ha nem tudja pontosan, hogy mennyi adóssága van és kinek tartozik. A BISZ Zrt. által vezetett KHR listán ugyanis nyilvántartanak minden pénzintézetek felé fennálló tartozásunkat. További információ a KHR listáról itt.

Ha több ügyből kifolyólag van letiltás a jövedelméből, de nem tudja, hogy melyik ügy miatt mennyit tiltanak, akkor azt vagy

· a munkáltatójától (bérszámfejtés), vagy

· a végrehajtótól tudhatja meg.

Ha több ügyben kéri a segítségünket, akkor minden ügyre külön adatlapot szíveskedjen kitölteni és elküldeni.

TÖLTSE KI KÉRDŐÍVÜNKET ÉS JELENTKEZZEN INGYENES

ADÓSSÁG-ELEMZÉSÜNKRE!

arrow&v
arrow&v
Tértivevényes levelet kapott-e az elmúlt 15 napban? (Vett-e át olyan levelet az elmúlt 15 napban, amit alá kellett írni?)
Végrehajtás indult-e már az ügyben? (Kapott-e már levelet önálló bírósági végrehajtótól?)

HA VAN RÉSZLETFIZETÉSI MEGÁLLAPODÁS:

EZT CSAK AKKOR KELL KITÖLTENI, HA TARTOZÁSA INGATLANRA TERHELT:

arrow&v

Amennyiben szükséges, a következő napokban mikor kereshetjük telefonon?

Rólunk mondták

ügyfél vélemény 43
ügyfél vélemény 43

press to zoom
ügyfél vélemény 13
ügyfél vélemény 13

press to zoom
ügyfél vélemény 2
ügyfél vélemény 2

press to zoom
ügyfél vélemény 43
ügyfél vélemény 43

press to zoom
1/40
bottom of page