top of page
Stressed Man

ADÓSSÁGRENDEZÉS

Adósságrendezés mesterfokon Célunk, hogy Önnek a legkisebb összeget kelljen visszafizetnie az Ön által leginkább vállalható módon.

Azt se tudja már hány hitelt fizet?

Túl magas a havi törlesztőrészlet?

 

Felmondott banki  hitel miatt van adóssága?

 

Zaklatja a végrehajtó, veszélyben az otthona?

 

Nem találja a kiutat?

 

Mi kimentjük az adósságból!

Adósságrendezés hatékonyan. Segítség a Hitel Nélkül csapatától!

Az adósságrendezés szolgáltatás keretei között mind még ÉLŐ, tehát rendesen fizetett banki hitelek, mind FELMONDOTT pénzintézeti tartozások, mind pedig már LEJÁRT közmű-, telefon tartozás, pakolási és tömegközlekedési bírság esetén tudunk segíteni. Az adósság típusától és állapotától függően szakértő partnereink vagy előnyös adósságrendező kölcsönhöz segítik Önt jutni, vagy peren kívüli megállapodást segítenek Önnek kötni a bankkal, vagy követeléskezelővel, akinek tartozik. A megállapodás létrejöttével: 

 • Egyrészt, élő hitel esetén akár jelentősen csökkenhet a törlesztőrészlete, már lejárt / felmondott tartozás esetén akár jelentősen csökkenhet magának a tartozásnak az összege. Ügyfeleinknek átlagosan a tartozásuk 56,7%-át takarítják meg. 

 • Másrészt, kamatmentessé válik a tartozás, tehát nem fog tovább növekedni.

 • Harmadrészt, akár havi fix részletekben fizetheti vissza a megmaradt összeget, amíg az el nem kopik. Természetesen egyösszegű visszafizetésre is van lehetőség, ennek előnye, hogy ilyen esetben jellemzően többet lehet elengedtetni a tartozásból, plusz hamarabb lekerül az ember a KHR (BÁR) listáról. Ehhez adósságrendező kölcsön intézésével is állunk rendelkezésre.

 • Negyedrészt, a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is megáll, ha már folyt ilyen.

A legfontosabb azonban, hogy visszakapja az életét, újra nyugodtan aludhat, nem kell többé az adósság miatt aggódnia! 

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Adósságrendezés segítség hatékonyan

Hogyan tudja igénybe venni adósságrendezés szolgáltatásunkat?

Önnek csupán annyit kell tennie, hogy a „jelentkezek konzultációra” gombra kattintva megad néhány információt. Ezt követően telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és egy minden részletre kiterjedő tájékoztatást adunk arra vonatkozóan, hogy az ügye típusától és állapotától függően milyen információkra és iratokra van szükség a további ügyintézéshez. Ezek nélkül az információk nélkül bárki csak ígérgetni tud, felelősen tanácsot adni nem. Amint megkapjuk Öntől a szükséges információt és iratokat, sor tud kerülni a szakértői konzultációra személyesen, vagy telefonon. Ennek során felmondott, vagy lejárt tartozás esetében szakértőink megvizsgálják:

 • hogy az ÖN esetében mi lehet a leghatékonyabb megoldás,

 • ha már van megállapodása a követeléskezelővel, megvizsgálják, hogy lehetséges-e annál előnyösebb megállapodást kötni,

 • megvizsgálják, hogy elévülhetett-e a követelés,

 • ha nem, mennyire lehetséges lecsökkenteni a tartozást,

 • és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni, vagy van-e lehetőség adósságrendező hitellel kiváltani az adósságot.

 

Amennyiben kéri az ügye(i) intézését, szakértő partnerünk szerződést köt Önnel az adósságrendezési munka elvégzésére. Szerződéskötés után elkezdődik maga az adósságrendezés munkája, amely során:

 • képviselik Önt a pénzintézetek, faktorcégek előtt.

 • Ha a követelés elévüléséhez szükséges feltételek fennállnak, akkor intézik az elévülést.

 • Ha szükséges Pénzügyi Békéltető Testület elé viszik az ügyet, ahol képviselik az Ön érdekeit.

 • Segítik elkerülni a végrehajtási eljárást.

 • Ha már folyamatban van végrehajtás, akkor segítenek a végrehajtás felfüggesztésében végrehajtási kifogás beadványok elkészítésével.

Az ügyintézés átlagosan néhány hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.

 

Élő hitel esetén szakértőink megvizsgálják:

 • hogy milyen kedvezőbb kölcsönnel lehet kiváltani a meglévő hiteleket az Ön céljának megfelelően,

 • majd teljesen díjmentesen végigviszik a hitelügyintézést.

NE FELEDJE, ADÓSSÁGRENDEZÉS ESETÉN A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐ AZ IDŐ!!!

MINÉL KORÁBBAN KEZDI INTÉZNI, ANNÁL KÖNNYEBBEN ÉS OLCSÓBBAN FOG MEGSZABADULNI AZ ADÓSSÁGAITÓL.  TUDJA MEG KOCKÁZATOK NÉLKÜL, HOGY AZ ÖN ÜGYÉBEN MIT TUDUNK ELÉRNI. JELENTKEZZEN MOST ÉS VEGYE IGÉNYBE ADÓSSÁG-ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!!!

bottom of page