Stressed Man

ADÓSSÁGRENDEZÉS

Adósságrendezés mesterfokon- Célunk, hogy Önnek a legkisebb összeget kelljen visszafizetnie az Ön által leginkább vállalható módon.

Felmondott banki  hitel miatt van adóssága?

 

Zaklatja a végrehajtó, veszélyben az otthona?

 

Nem találja a kiutat?

 

Mi kimentjük az adósságból!

Adósságrendezés hatékonyan. Segítség a Hitel Nélkül csapatától!

Az adósságrendezés szolgáltatásunk keretei között peren kívüli megegyezést segítünk kötni Ön és a követeléskezelő között, aminek az eredményeként elengedtetjük a tartozása 50-70 %-át átlagosan. Ráadásul kamatmentessé tesszük a tartozást, tehát az általunk lecsökkentett összeg már nem fog növekedni, hanem az Ön által vállalható havi részletekben fizetheti vissza a fennmaradt tartozást, amíg az el nem kopik. 

 

A követeléskezelő és Ön között létrejövő új megállapodás megkötésétől  a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is megszűnik ha már folyt ilyen, onnantól csak az új megállapodás  szerinti részleteket kell fizetnie, hacsak nem egyösszegű befizetést vállalt. Adósságrendezés esetén az egyösszegű visszafizetés egyik előnye, hogy az ember hamarabb lekerül a KHR (BÁR) listáról.

Mikor tudunk segíteni?

FONTOS, hogy csak FELMONDOTT pénzintézeti tartozás esetén tudunk eljárni, tehát köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállaljuk.

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Adósságrendezés segítség hatékonyan

Hogyan tudja igénybe venni adósságrendezés szolgáltatásunkat?

Önnek csupán annyit kell tennie, hogy a „jelentkezem ingyenes adósság-elemzésre” gombra kattintva megad néhány információt. Ezt követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot az adósság-elemzés elvégzéséhez esetlegesen még hiányzó információk bekérése miatt. Elvégezzük az adósság-elemzést, kikalkuláljuk, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni. Adósságrendezés elemzésünk ez idáig teljes mértékben ingyenes. 

 

Amennyiben megbíz bennünket az ügye(i) intézésével, kötünk egy megbízási szerződést, amelynek a mellékletében rögzítjük azt az elérendő célt, amelyet az adősságrendezés tanácsadás során kalkuláltunk ki és Ön elfogadott. Szerződéskötés után elkezdjük a munkát, amely átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.

NE FELEDJE, ADÓSSÁGRENDEZÉS ESETÉN A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐ AZ IDŐ!!!

MINÉL KORÁBBAN KEZDI INTÉZNI, ANNÁL KÖNNYEBBEN FOG MEGSZABADULNI AZ ADÓSSÁGAITÓL.  AZONNAL KÉRJE SZAKEMBER TANÁCSÁT, FORDULJON HOZZÁNK, KÉRJE TANÁCSUNKAT, VEGYE IGÉNYBE INGYENES ADÓSSÁG-ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!!!