Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától

ADÓSSÁGRENDEZÉS TANÁCSADÁS

Adósságrendezés tanácsadás szakszerűen 8 év tapasztalatával. 3500 lezárt tartozás rendezés és 95%-os sikerráta. Válassza a Hitel Nélkül csapatát! 

Töltse ki akár online adósság-elemzés kérdőívünket és ez alapján jusson hozzá az ingyenes tanácsadáshoz.

Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától.

Az adósságrendezés tanácsadás szolgáltatásunk keretei között peren kívüli megegyezést segítünk kötni Ön és a követeléskezelő között, aminek az eredményeként elengedtetjük a tartozása 50-70 %-át átlagosan. Ráadásul kamatmentessé tesszük a tartozást, tehát az általunk lecsökkentett összeg már nem fog növekedni, hanem az Ön által vállalható havi részletekben fizetheti vissza a fennmaradt tartozást, amíg az el nem kopik. 

 

Adósságrendezés tanácsadásunk során aktuális felmondott adósságait, amik valamilyen pénzintézettel kapcsolatosak részletesen kielemezzük. Segítünk Önnek átlátni a jogi folyamatokat és a legjobb lehetőségeket találjuk meg Ön számára.

A követeléskezelő és Ön között létrejövő új megállapodás megkötésétől  a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is megszűnik ha már folyt ilyen, onnantól csak az új megállapodás  szerinti részleteket kell fizetnie, hacsak nem egyösszegű befizetést vállalt. Adósságrendezés esetén az egyösszegű visszafizetés egyik előnye, hogy az ember hamarabb lekerül a KHR (BÁR) listáról. Tanácsadásunkkal szeretnék szakszerű megoldást nyújtani ebben minden bajba jutott magyar család esetén. Hiszen sokszor a kilátástalan helyzet ellenére szakszerű segítséggel képesek vagyunk rendhagyó módon csökkenteni ezeket a banki hiteleket.

Adósságrendezési tanácsadás feltételek

FONTOS, hogy csak FELMONDOTT pénzintézeti tartozás esetén tudunk eljárni, tehát köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállaljuk.

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Adósságrendezési tanácsadás sikerdíjjal minden magyar családnak

Miért érdemes minket választani?

  • 8 év tapasztalat

  • 3500+ sikeresen lezárt ügy

  • 60+ magyar pénzintézetnél

  • 95%-os sikerráta

  • 1,5 milliárd forint megtakarítás ügyfeleinknek csak a 2020-as év során

  • Nem zsákbamacska, minden esetben előre megmondjuk a várható eredményt

 

Eredményeinket dokumentáljuk, bárki számára megtekinthetőek a banki megállapodások.

Vegye igénybe adósságrendezés tanácsadás szolgáltatásunkat!

Tudjuk, hogy a sok jogi szakzsargon az anyagi problémák mellett tovább nehezíti a hatékony adósságrendezést. Célunk, hogy amikor adósságrendezés tanácsadásunkat ügyfeleink igénybe veszik egy olyan egyértelmű és könnyen emészthető formában tegyük, hogy egy csapatként tudjuk ezt megbeszélni.

Önnek csupán annyit kell megtennie, hogy alább az "Ingyenes adósság-elemzésre jelentkezem" gombra kattintva megadja a lehető legtöbb információt a felmondott adósságával kapcsolatban. Ezt követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot az adósság-elemzés elvégzéséhez esetlegesen még hiányzó információk bekérése miatt. Ebben szakszerű segítünk nyújtunk, hogy minden megfelelő adatot megtudjunk annak érdekében, hogy az Ön adósságát a lehető legjobban tudjuk csökkenteni. Elvégezzük az adósság-elemzést, kikalkuláljuk, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni. Adósságrendezés tanácsadásunk és elemzésünk ez idáig teljes mértékben ingyenes. 

 

Amennyiben megbíz bennünket a tanácsadás után az ügye(i) intézésével, kötünk egy megbízási szerződést, amelynek a mellékletében rögzítjük azt az elérendő célt, amelyet az elemzés során kalkuláltunk ki és Ön elfogadott. Szerződéskötés után elkezdjük a munkát, amely átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.