top of page
Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától

ADÓSSÁGRENDEZÉS TANÁCSADÁS

Adósságrendezés tanácsadás szakszerűen 9 év tapasztalatával. 3500 lezárt tartozás rendezés és 95%-os sikerráta. Válassza a Hitel Nélkül csapatát! 

Töltse ki akár online adósság-elemzés kérdőívünket és ez alapján jusson hozzá az ingyenes tanácsadáshoz.

Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától.

Az adósságrendezés szolgáltatásunk keretei között szakértők bevonásával peren kívüli megállapodást segítünk Önnek kötni a bankkal, vagy követeléskezelővel, akinek tartozik. Amennyiben a megállapodás létrejön: 

- egyrészt kamatmentessé válik a tartozás, tehát nem fog tovább növekedni, hanem akár havi fix részletekben fizetheti vissza a megmaradt összeget, amíg az el nem kopik, hacsak nem egyösszegű befizetést vállalt,

- másrészt akár jelentősen le is csökkenhet magának a tartozásnak az összege, 

- harmadrészt a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is megáll, ha már folyt ilyen.

 

Adósságrendezés esetén az egyösszegű visszafizetés egyik előnye, hogy az ember hamarabb lekerül a KHR (BÁR) listáról.

Adósságrendezési tanácsadás feltételek

FONTOS, hogy csak FELMONDOTT pénzintézeti tartozás esetén tudunk eljárni, tehát köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállaljuk.

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Adósságrendezési tanácsadás sikerdíjjal minden magyar családnak

Miért érdemes minket választani?

  • 9 év tapasztalat

  • 3500+ sikeresen lezárt ügy

  • 60+ magyar pénzintézetnél

  • 95%-os sikerráta

  • évente több milliárd forint megtakarítás ügyfeleinknek

  • Nem zsákbamacska, minden esetben előre megmondjuk a várható eredményt

 

Eredményeinket dokumentáljuk, bárki számára megtekinthetőek a banki megállapodások.

Vegye igénybe adósságrendezés tanácsadás szolgáltatásunkat!

Tudjuk, hogy a sok jogi szakzsargon az anyagi problémák mellett tovább nehezíti a hatékony adósságrendezést. Célunk, hogy amikor adósságrendezés tanácsadásunkat ügyfeleink igénybe veszik egy olyan egyértelmű és könnyen emészthető formában tegyük, hogy egy csapatként tudjuk ezt megbeszélni.

Önnek csupán annyit kell tennie, hogy a „jelentkezem ingyenes adósság-elemzésre” gombra kattintva megad néhány információt. Ezt követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot az adósság-elemzés elvégzéséhez esetlegesen még hiányzó információk bekérése miatt. Elvégezzük az adósság-elemzést, kikalkuláljuk, hogy az Ön esetében milyen megoldást látunk elérhetőnek, mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni. Adósságrendezés elemzésünk ez idáig teljes mértékben ingyenes. 

 

Amennyiben kéri az ügye(i) intézését, szakértő partnerünk szerződést köt Önnel a munka elvégzésére, amelynek a mellékletében rögzítik azt az elérendő célt, amelyet az adősságrendezés tanácsadás során kalkuláltunk ki és Ön elfogadott. Szerződéskötés után elkezdődikk a munka, amely átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.

bottom of page