top of page
Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától

ADÓSSÁGRENDEZÉS TANÁCSADÁS

Adósságrendezés mesterfokon Célunk, hogy Önnek a legkisebb összeget kelljen visszafizetnie az Ön által leginkább vállalható módon.

Töltse ki akár online adósság-elemzés kérdőívünket és ez alapján jusson hozzá az ingyenes tanácsadáshoz.

Adósságrendezés tanácsadás a Hitel Nélkül csapatától.

Az adósságrendezés szolgáltatásunk keretei között szakértők bevonásával peren kívüli megállapodást segítünk Önnek kötni a bankkal, vagy követeléskezelővel, akinek tartozik. A megállapodás létrejöttével: 

 • Egyrészt, akár jelentősen csökkenhet magának a tartozásnak az összege. Ügyfeleinknek átlagosan a tartozásuk 56,7%-át takarítjuk meg. 

 • Másrészt, kamatmentessé válik a tartozás, tehát nem fog tovább növekedni.

 • Harmadrészt, akár havi fix részletekben fizetheti vissza a megmaradt összeget, amíg az el nem kopik. Természetesen egyösszegű visszafizetésre is van lehetőség, ennek előnye, hogy ilyen esetben jellemzően többet lehet elengedtetni a tartozásból, plusz hamarabb lekerül az ember a KHR (BÁR) listáról.

 • Negyedrészt, a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is megáll, ha már folyt ilyen.

A legfontosabb azonban, hogy visszakapja az életét, újra nyugodtan aludhat, nem kell többé az adósság miatt aggódnia! :)

Adósságrendezési tanácsadás feltételek

FONTOS, hogy csak már LEJÁRT közmű-, telefon tartozás, pakolási és tömegközlekedési bírság vagy FELMONDOTT pénzintézeti tartozás esetén tudunk segíteni. Nem vállaljuk tehát MÉG FEL NEM MONDOTT hitelek rendezését, illetve hitelezéssel sem foglalkozunk.

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Adósságrendezési tanácsadás sikerdíjjal minden magyar családnak

Hogyan tudja igénybe venni adósságrendezés szolgáltatásunkat?

Önnek csupán annyit kell tennie, hogy a „jelentkezem ingyenes adósság-elemzésre” gombra kattintva megad néhány információt. Ezt követően küldünk Önnek egy minden részletre kiterjedő tájékoztatót arra vonatkozóan, hogy milyen információkra és iratokra van szükség az ingyenes adósságelemzés elvégzéséhez. Ezek nélkül az iformációk nélkül bárki csak igérgetni tud, felelősen tanácsot adni nem. Amint megkapjuk Öntől a szükséges információt és iratokat, elvégezzük az adósság-elemzést, aminek a keretein belül:

 • kikalkuláljuk, hogy az ÖN esetében mi a leghatékonyabb megoldás,

 • ha már van megállapodása a követeléskezelővel, megvizsgáljuk, hogy lehetséges-e annál előnyösebb megállapodást kötni,

 • megvizsgáljuk, hogy elévülhetett-e a követelés,

 • ha nem, mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást,

 • és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni.

Az adósságelemzés eredményéről részletesen tájékoztatjuk és válaszolunk a kérdéseire.

Az adósságelemzés teljes mértékben ingyenes, semmilyen elköteleződéssel nem jár. 

 

Amennyiben kéri az ügye(i) intézését, szakértő partnerünk szerződést köt Önnel az adósságrendezési munka elvégzésére, amelynek a mellékletében rögzítik azt az elérendő célt, amelyet az adósságelemzés során kalkuláltunk ki és Ön elfogadott. Szerződéskötés után elkezdődikk maga az adósságrendezés munkája, amely magában foglalja:

 • Adósságrendezési Stratégia kidolgozását pénzügyi szakjogászok és adósságrendezési szakemberek bevonásával, amely megmutatja, hogy az ÖN esetében mi a leghatékonyabb megoldás a tartozás jelentős mérséklése, megnyugtató lezárása érdekében.

 • Az Adósságrendezési Stratégia végrehajtása során képviseljük Önt a pénzintézetek, faktorcégek előtt.

 • Ha a követelés elévüléséhez szükséges feltételek fennállnak, akkor intézzük az elévülést.

 • Ha szükséges Pénzügyi Békéltető Testület elé visszük az ügyet, ahol képviseljük az Ön érdekeit.

 • Segítünk elkerülni a végrehajtási eljárást.

 • Ha már folyamatban van végrehajtás, akkor segítünk a végrehajtás felfüggesztésében végrehajtási kifogás beadványok elkészítésével.

 • Megnézzük tudunk-e elévülés miatt végrehajtás megszüntető pert indítani.

Az ügyintézés átlagosan néhány hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.

NE FELEDJE, ADÓSSÁGRENDEZÉS ESETÉN A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐ AZ IDŐ!!!

MINÉL KORÁBBAN KEZDI INTÉZNI, ANNÁL KÖNNYEBBEN ÉS OLCSÓBBAN FOG MEGSZABADULNI AZ ADÓSSÁGAITÓL.  TUDJA MEG KOCKÁZATOK NÉLKÜL, HOGY AZ ÖN ÜGYÉBEN MIT TUDUNK ELÉRNI. JELENTKEZZEN MOST ÉS VEGYE IGÉNYBE INGYENES ADÓSSÁG-ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!!!

bottom of page