Ingatlan eladás haszonélvezeti joggal

INGATLAN  ELADÁS HASZONÉLVEZETI JOGGAL

Ingatlan eladás haszonélvezeti joggal megoldásunkkal megszabadulhat az adósságaitól, vagy segítheti anyagilag szeretetteit és egy kényelmes, nyugodt öregkort biztosíthat magának úgy, hogy a lakhatása élete végéig megoldott.  Mivel holtig szóló haszonélvezeti jogot szerez az ingatlanra, az otthona biztonságban van, Ön továbbra is a törvény által garantáltan, háborítatlanul élhet élete végéig lakásában. Kizárólag olyan megoldást kínálunk, amely a hatályos jogszabálynak megfelel,  törvényes és  biztonságos. A szerződéskötés ügyvéd előtt történik, kívánsága szerint  a mi irodánkban, vagy az Ön lakásán. A szerződéskötéskor természetesen az Ön ügyvédje is jelen lehet, illetve megelőzőleg véleményeztetheti a szerződést vele. Nincs apró betű, nincs meglepetés, nincs kockázat, csak korrekt ügyintézés!

MIT JELENT AZ INGATLAN ELADÁS 

HASZONÉLVEZETI JOGGAL KONSTRUKCIÓNK?

A lakás eladás haszonélvezeti joggal konstrukció lényege, hogy a lakás vételára, ami a tulajdonos életkortól függően, az ingatlan forgalmi értékének akár a 65%-a is lehet, az adásvételi szerződés megkötésekor kifizetésre kerül, azonban az eladó holtig tartó haszonélvezeti joggal az ingatlanban lakhat,vagy akár bérbe is adhatja, élete végéig mindenfajta további költség nélkül, csupán a rezsit kell fizetnie továbbra is.

Mikor ajánljuk a -lakás eladás haszonélvezeti joggal- szolgáltatásunkat?

  • Ha Önnek gyorsan pénzre van szüksége, de szeretné otthona kényelmét élete végéig élvezni

  • Nem rendelkezik örökössel és időskorát szeretné gondtalanul, pénzügyi nyugalomban tölteni

  • Szeretne a nyugdíjas éveiben inkább utazgatni, világot látni, de otthonát megtartaná

  • Adósságai vannak, de nem szeretné családtagjaira hagyni ezt a problémát

Mikor vehető igénybe?

  • Ha Ön betöltötte a 65. életévét

  • Ha az Ön ingatlana Budapesten, Pest megyében, megyeszékhelyen, vagy azok vonzáskörzetében, valamint jelentős turisztikai desztináció környezetében található, jó állapotú ingatlan legyen. 

  • LEHET aktív/passzív KHR státusz.

  • LEHET teher az ingatlanon, bármilyen teher, akár végrehajtás, magánhitel is kiváltható vele.