top of page

Ha bajba került, megoldás az adósságrendezési tanácsadás

Frissítve: 2021. okt. 5.


adósságrendezési és tanácsadás
Adósságrendezés, közös nevezőre kell jutni a követeléskezelővel

Ha felmondott banki hitel miatt van adóssága, a nyakán van a végrehajtó, veszélyben van az otthona és úgy érzi, ebből a szorult helyzetből lehetetlen megtalálni a kiutat, akkor itt az ideje szakemberhez fordulnia. Az adósságrendezési tanácsadás pontosan ilyen esetekben nyújt segítséget. A cél az, hogy peren kívüli megegyezés szülessen a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.


Nem kevés álmatlan éjszakát tud okozni, ha egy megszűnt munkahely vagy rossz befektetés miatt komoly adósságba keveredett és úgy érzi, nincs kiút ebből a szorítóból. Ha elveszett a jogi szövegek és a követelések között, akkor ideális megoldás az adósságrendezési tanácsadás. Megmutatjuk, mit jelent mindez!



Mit jelent az adósságrendezés?


Ennek alapvetően három módja van:

  1. Adósságrendező hitelt vesz fel az ember, ha hitelképes. Azonban sajnos, akinek felmondott banki tartozása van az nem minősül hitelképesnek azoknál a pénzintézeteknél, ahol ilyen hitelt fel tudna venni.

  2. Peres eljárás útján rendezni a dolgot, ha a per megindításának van jogalapja. Ez idő és pénzigényes megoldás és a siker egyáltalán nem biztos.

  3. Peren kívüli megállapodás. Ennek a lényege, hogy segítünk közös nevezőre jutni a követeléskezelővel úgy, hogy egyrészt, ahol ez lehetséges, elengedtetjük a tartozás nagy részét, plusz kamatmentessé tesszük a már lecsökkentett összeget. Ennek köszönhetően kevesebb lesz a tartozása, ami ráadásul tovább nem is kamatozik és Ön által vállalható havi fix részletekben fizetheti vissza. Ráadásul amint megszületik az új megállapodás, a végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megszűnik.


adósságrendezési tanácsadás
Adósságrendezés, annyit fizessünk, amennyit tudunk

Mi a módja az adósságrendezési tanácsadás igénybe vételének?


Ha szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, akkor csupán annyi dolga van, hogy jelentkezik egy ingyenes adósság elemzésre. Ennek eredményeként meg tudjuk mondani, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni. Persze egyösszegű visszafizetésre is van lehetőség, amennyiben abban gondolkodik. Így már konkrét számok, és nem ígérgetések alapján tudja eldönteni, hogy érdemes-e Önnek belevágnia a dologba. Ha a válasz igen, akkor kötünk egy megbízási szerződést a munka elvégzésére. A szerződésben minden fontos feltételt, információt rögzítünk, természetesen. Maga az adósságrendezés folyamata átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk. Emellett segítünk Önnek a jogi folyamatok átlátásában és az esetlegesen szükséges jogi lépések megtételében is, ezáltal válik teljessé az adósságrendezési tanácsadás.



Nem mindegy, kit választ, ha a tét a sikeres adósságrendezés!


Mivel tulajdonképpen sorsok múlhatnak azon, hogy sikeres-e az adósságrendezés, nem mindegy, kit választ erre a feladatra. Cégünk mögött nyolc év tapasztalat van, amely alatt több mint 3500 ügyet oldottunk meg sikeresen, 95%-os sikerrátával. Emellett sosem árulunk zsákbamacskát, már az ingyenes felmérés eredményeként ismertetjük Önnel a várható eredményt, amelyet dokumentálunk is.


Ha úgy érzi, hogy pénzügyi szempontból határozottan összecsaptak a feje felett a hullámok, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni és segítséget kérni olyan szakemberektől, akik már számos hasonló ügyet oldottak meg sikeresen. Az adósság kicsit olyan, mint egy betegség, minél hamarabb fordul az ember szakemberhez vele, annál könnyebben, gyorsabban és biztosabban lehet kilábalni belőle. Ne halogassa tehát tovább, jelentkezzen ingyenes adósság elemzésünkre most, hiszen semmit sem kockáztat vele! Tegye meg az első lépést a nyugodt, tartozásmentes élet felé!




129 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page