top of page
Hitel Nélkül

Bedőlt hitelek megoldása: ne adja fel, mi segítünk

Utcára kerülhet, mert nem tudta fizetni lakása törlesztőrészleteit? Otthona árverés alá került? Nem látja a kiutat, és már a legsötétebb gondolatok kavarognak a fejében? Mi megvilágítjuk a lehetőségeit adóssága rendezésére. A bedőlt hitelek megoldása csak karnyújtásnyira van Öntől.


Mi a megoldás bedőlt hitelek esetén?


Először is, tudnia kell, hogy nem szabad feladni. A legborúsabb helyzetből is ki lehet mászni, ha hajlandó cselekedni.


Az első fontos lépés, hogy keressen fel egy szakértőt, aki felméri az Ön helyzetét, és hatékony megoldást dolgoz ki hitele rendezésére.


Mi, a Hitel Nélkül csapata egy ingyenes adósságelemzés konzultációval derítjük ki, hogy mi lenne az Ön számára ideális megoldás. Átlátható dokumentációba fektetjük le a lépések, mutatjuk a számokat - várható költségeket és a nyereséget is, ha minket bíz meg bedőlt hitelének megoldásával, rendezésével.


A peren kívüli megegyezéses adósságrendezés hatékony módja annak, hogy tartozását jelentősen lecsökkentsük és emellett akár fix törlesztőrészletet alkudjunk ki a banknál, vagy a behajtó szervezetnél.


Hogyan lehetséges ez, miért lenne ez érdeke a bankoknak?


Felmerülhet a kérdés, hogy ez miért is éri meg a bankoknak. A válasz egyszerű: a pénzintézetek számára fontos, hogy mielőbb hozzájussanak a pénzükhöz, annak forgatásából jön be nekik még több. Számukra is kedvezőbb, ha kevesebb összeg biztosan beérkezik, mintha végeláthatatlan procedúrák hónapjait, éveit kellene kivárniuk a pénzösszegek kasszába való befolyására.


A bedőlt hitelek megoldása mindkét fél számára előnyös helyzetet teremtve valósul meg.


Milyen esetekben tudunk segíteni az adósságrendezésben?


Cégünk csakis felmondott pénzintézeti tartozás esetén tud eljárni. Köztartozás, közműtartozás adósságrendezését csak akkor vállaljuk, ha banki tartozás rendezésére is kapunk megbízást.


Bedőlt hitelek rendezése


Ha a hitel- vagy kölcsönszerződés felmondását követően a bank, vagy a követeléskezelő cég úgy látja, hogy máshogy nem tudja behajtani a követelését, akkor végrehajtási eljárást indít. Ez azt jelenti, hogy megbíz egy önálló bírósági végrehajtót, hogy beszedje a tartozást.


A peren kívüli megállapodás lényege, hogy segítünk közös nevezőre jutni a követeléskezelővel. Az adósságrendezés szolgáltatásunkkal az idegeskedés csökkenése és a bírósági pereskedés elkerülése mellett az alábbi előnyökhöz juthat:


  • kamatmentes, havi fix részletű visszafizetés

  • jelentősen kisebb összegűre csökkentett tartozás

  • folyamatban lévő végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés leáll


A bedőlt hitelének minél kevesebb stresszel járó megoldása érdekében célszerű mielőbb hozzánk fordulnia, hogy elkerülje a bírósági végrehajtás procedúráját.


Bedőlt hitel esetén a mondás, miszerint "az idő pénz", fokozottan igaz. Cselekedjen mielőbb, jelentkezzen most ingyenes tanácsadásra.

44 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page