top of page
Bedőlt hitel segítség a Hitel Nélkül csapatától

BEDŐLT HITEL SEGÍTSÉG

Bedőlt hitel segítség békés úton akár kamatmentes részlettel. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje a segítségünk azonnal!

Bedőlt hitel segítség a Hitel Nélkül csapatától

Ha bedőlt banki hitel miatt van adóssága, a nyakán van a végrehajtó, veszélyben van az otthona és úgy érzi, ebből a szorult helyzetből lehetetlen megtalálni a kiutat, akkor itt az ideje szakemberhez fordulnia. Az adósságrendezési tanácsadás pontosan ilyen esetekben nyújt segítséget. A cél az, hogy peren kívüli megegyezés szülessen a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.

 

Nem kevés álmatlan éjszakát tud okozni, ha egy megszűnt munkahely vagy rossz befektetés miatt komoly adósságba keveredett és úgy érzi, nincs kiút ebből a szorítóból. Ha elveszett a jogi szövegek és a követelések között, akkor ideális megoldás az adósságrendezési tanácsadás. Megmutatjuk, mit jelent mindez!

Ha a hitel- vagy kölcsönszerződés felmondását követően azt tapasztalja a bank, vagy a követeléskezelő cég, hogy máshogy nem tudja behajtani a követelését, akkor elindítja a végrehajtási eljárást. Ez azt jelenti, hogy megbíz egy önálló bírósági végrehajtót a tartozás beszedésével. Ha időben hozzánk fordul ezt a negatív és rengeteg stresszel járó procedúrát tudja elkerülni segítségünkkel.

A nagy kérdés, hogy van-e segítség bedőlt hitelek megoldása esetén?

A jó hírünk, hogy IGEN és ráadásul még adósságrendező hitelt sem szükséges felvennie! Sok esetben amikor ügyfeleink hozzánk fordulnak veszettnek hiszik hitel tartozásuk belátható és kiszámítható időn belüli rendezését. Csapatunk több ezer magyar családnak tudott már segíteni több, mint 3500 ügyet megoldva. Ráadásul az adósságrendezés leghatékonyabb formájával a peren kívüli megállapodással. Ezzel megspórolva a bírósági stresszt és a vállalhatatlan adósságrendező hitelek újabb költségét. Nézzük is meg mit jelent a peren kívüli megállapodás!

Bedőlt hitel segítség peren kívüli megállapodással

A peren kívüli megállapodás lényege, hogy segítünk közös nevezőre jutni a követeléskezelővel úgy, hogy egyrészt, ahol ez lehetséges, elengedtetjük a tartozás nagy részét, plusz kamatmentessé tesszük a már lecsökkentett összeget. Ennek köszönhetően kevesebb lesz a tartozása, ami ráadásul tovább nem is kamatozik és Ön által vállalható havi fix részletekben fizetheti vissza. Ráadásul amint megszületik az új megállapodás, a végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megszűnik. Ezért ez a Jolly Joker megoldás a bedőlt hitelek megoldása esetében.

NINCS EGYEDÜL!

Önnek is tudunk segíteni!

Bedőlt hitelek megoldása minden magyar családnak

Mi a módja annak, hogy igénybe vegye bedőlt hitel segítségünket?

Ha szeretné igénybe venni bedőlt hitelek esetében ezt a szolgáltatást, akkor csupán annyi dolga van, hogy jelentkezik egy ingyenes adósság elemzésre. Ennek eredményeként meg tudjuk mondani, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt majd visszafizetni. Persze egyösszegű visszafizetésre is van lehetőség, amennyiben abban gondolkodik. Így már konkrét számok, és nem ígérgetések alapján tudja eldönteni, hogy érdemes-e Önnek belevágnia a dologba. Ha a válasz igen, akkor kötünk egy megbízási szerződést a munka elvégzésére. A szerződésben minden fontos feltételt, információt rögzítünk, természetesen. Maga az adósságrendezés folyamata átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk. Emellett segítünk Önnek a jogi folyamatok átlátásában és az esetlegesen szükséges jogi lépések megtételében is, ezáltal válik teljessé az adósságrendezési tanácsadás.

Nem mindegy, kit választ, ha a tét a sikeres adósságrendezés!

Mivel tulajdonképpen sorsok múlhatnak azon, hogy sikeres-e az adósságrendezés, nem mindegy, kit választ erre a feladatra. Cégünk mögött nyolc év tapasztalat van, amely alatt több mint 3500 ügyet oldottunk meg sikeresen, 95%-os sikerrátával. Emellett sosem árulunk zsákbamacskát, már az ingyenes felmérés eredményeként ismertetjük Önnel a várható eredményt, amelyet dokumentálunk is.

 

Ha úgy érzi, hogy pénzügyi szempontból határozottan összecsaptak a feje felett a hullámok, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni és segítséget kérni olyan szakemberektől, akik már számos hasonló ügyet oldottak meg sikeresen. Az adósság kicsit olyan, mint egy betegség, minél hamarabb fordul az ember szakemberhez vele, annál könnyebben, gyorsabban és biztosabban lehet kilábalni belőle. Ne halogassa tehát tovább, jelentkezzen ingyenes adósság elemzésünkre most, hiszen semmit sem kockáztat vele! Tegye meg az első lépést a nyugodt, tartozásmentes élet felé!

Mother and Daughter Love

Miért érdemes minket választani?

  • 9 év tapasztalat

  • 3500+ sikeresen lezárt ügy

  • 60+ magyar pénzintézetnél

  • 95%-os sikerráta

  • évente milliárd forint megtakarítás ügyfeleinknek

  • Nem zsákbamacska, minden esetben előre megmondjuk a várható eredményt

 

Eredményeinket dokumentáljuk, bárki számára megtekinthetőek a banki megállapodások.

bottom of page