top of page

Adósságrendezés segítség nélkül?

A címben szereplő kérdésre akár igen is lehetne a válasz, ám ha valaki szakmai segítség nélkül szeretné tisztázni az adósságait, bizony annak nem feltétlenül lesz pozitív a kimenetele. A több éves tapasztalataink alapján ugyanis bátran kijelenthetjük, hogy szakszerű segítségnyújtás szinte minden esetben elengedhetetlen a megoldáshoz. De mégis mit jelent az adósságrendezés és miként lehet ezt a szolgáltatást igénybe venni? Most minden fontos információt összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.



Adósságrendezés segítség, de hogyan?


Bár maga a megnevezés elsőre megtévesztő lehet, az adósságrendezés segítség nem azt jelenti, hogy valaki kisegít minket anyagilag és semmissé teszi a tartozásokat. Ugyanis a folyamat során egy szakember közreműködése nyomán olyan kompromisszumos megoldást köthet az érintett a követeléskezelővel, amely által kamatmentessé válik a törlesztés és elérhetővé válik akár a tartozás egy részének elengedése is. Mindezeken felül az is lehetséges, hogy az új megegyezés alapján az Ön számára vállalható havi részletekben fizetheti vissza a fennmaradt tartozást, ráadásul a megindított végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megszűnik. Vagyis az adósságrendezés segítség igen komoly előnyöket vonhat maga után, amely nagyban segít „felállni” a jelenlegi helyzetből. Azaz ha úgy érzi, hogy anyagi szempontból elveszett az adósságok között és nem tudja, miként lábalhatna ki ebből a csapdából, akkor ideje a tettek mezejére lépni és segítséget kérni egy megfelelő szakembertől.


Mit kell tennem, hogy az adósságrendezés tanácsadás elérhetővé váljon számomra?


Amennyiben szeretne élni az adósságrendezés tanácsadás lehetőségével, a folyamatot egy ingyenes adósságelemzésen való részvétellel indíthatja el, amelynek keretein belül egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és pontos kalkulációt végez. Ebbe beletartozik az, hogy az Ön esetében milyen esélyekkel lehetne csökkenteni a tartozást és az is, hogy milyen részletfizetési lehetőségek jöhetnének szóba. Fontos hangsúlyozni, hogy mindez még nem kötelezi semmire, mindezek alapján ugyanis eldöntheti, hogy szeretné-e igénybe venni a szolgáltatásainkat. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne együttműködni, akkor szerződést írunk alá és megkezdődik a folyamat. Nem mindegy azonban, hogy mindehhez milyen szakembert választ. Cégünk mögött nyolc év tapasztalat van, amely alatt több mint 3500 ügyet oldottunk meg sikeresek, 95%-os sikerrátával. Emellett mindig közöljük a tényeket, már az ingyenes felmérés alatt ismertetjük Önnel a várható eredményeket, amelyeket írásban rögzítünk is.


Vagyis ha úgy gondolja, itt az ideje segítséget kérni tartozásai rendezéséhez, akkor az adósságrendezés segítség lehet a megoldás egy megfelelő és tapasztalt szakember koordinálása mellett. Így végre megnyugodhat egy kicsit, hiszen nem kell tartania a szankcióktól, a kamatoktól és olyan ütemben fizetheti vissza a tartozásait, ahogy az Önnek a leginkább megfelel a jelenlegi helyzetét tekintve.



69 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page