top of page

Adósságrendezés egyszerűen!

Frissítve: 2021. okt. 5.

Van az úgy, amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és úgy érzi, képtelen kilábalni a pénzügyi problémáiból és az adósságokból, amelyekbe keveredett. Ha hasonló cipőben jár és már aludni sem tud nyugodtan az egyre csak gyűlő viharfelhők miatt, fontos tudnia, hogy létezik megoldás a problémára, vagyis nem kell kétségbe esnie. Amennyiben határozottan jól jönne egy kis útmutatás és segítség, akkor érdemes szakemberhez fordulnia és igénybe venni az adósságrendezés szolgáltatást.


Adósságrendezés csak adósságrendezés tanácsadás szolgáltatással javasolt
Adósságrendezés csak adósságrendezés tanácsadás szolgáltatással javasolt

Mit is jelent az adósságrendezés?


Az adósságrendezés lényege , hogy szakember közreműködésével olyan kompromisszumos megoldást köthet a követeléskezelővel, amely eredményeképpen kamatmentessé válik a tartozása, tehát nem nő tovább az adóssága, plusz az esetek nagy részében elérhető a tartozás akár jórészének elengedése is. Sőt, az új megegyezés alapján az Ön számára vállalható havi részletekben fizetheti vissza a fennmaradt tartozást, ráadásul a megindított végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megszűnik.



Hogy vehető igénybe az adósságrendezés tanácsadás?


Amennyiben szeretne élni az adósságrendezés és a hozzá tartozó tanácsadás lehetőségével, a folyamatot egy ingyenes adósságelemzésen való részvétellel indíthatja el. Ekkor egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és személyre szabott, pontos kalkulációt végez azzal kapcsolatban, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást, és annak milyen részletekben való fizetésére lesz lehetősége. Így konkrét számok alapján tudja majd eldönteni, hogy szeretné-e igénybe venni a szolgáltatásainkat. Amennyiben a válasz igen, egy szerződés keretein belül minden fontos információt rögzítünk, azért, hogy el tudjunk járni az ügyében, ez követően megkezdődik a munka. Jellemzően három hónaptól fél évig tart mire egy ügyet sikerül lezárni. Ezalatt folyamatosan tájékoztatjuk, illetve bármikor érdeklődhet személyes ügyintézőjénél és az Ön számára megnyitott on-line felületen azzal kapcsolatban, hogy hol tart pontosan az ügye. Így működik a gyakorlatban az adósságrendezés tanácsadás.


Adósságrendezés? Az adósságrendezés tanácsadás segíthet
Adósságrendezés? Az adósságrendezés tanácsadás segíthet

Fontos, hogy megbízható szakembert válasszon


Azon, hogy miként zajlik le egy adósságrendezés, nagyon sok múlik. Pontosan ezért érdemes alaposan mérlegelni, milyen szakembert választ a feladatra. Cégünk mögött nyolc év tapasztalat van, amely alatt több mint 3500 ügyet oldottunk meg sikeresek, 95%-os sikerrátával. Emellett mindig közöljük a tényeket, már az ingyenes felmérés alatt ismertetjük Önnel a várható eredményeket, amelyeket írásban rögzítünk is.

Adósságrendezés a megoldás, amikor már úgy tűnik, minden elveszett

Ha úgy érzi, pénzügyi szempontból összecsaptak a feje felett a hullámok, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni és segítséget kérni olyan szakembertől, akinek már számos hasonló tapasztalata van e téren. Bár a baj kellős közepében úgy tűnhet, hogy nincs megoldás és minden elveszett, ez korántsem így van, ráadásul egy szakavatott, külső szemlélő egészen másként tekint a helyzetre és számos kiutat láthat belőle. Így végre nyugodtan alhat, hiszen nem kell tartania a szankcióktól, a kamatoktól és olyan ütemben fizetheti vissza a tartozásait, ahogy az Önnek a leginkább megfelel a jelenlegi helyzetét tekintve.




bottom of page