top of page
Hitel Nélkül

Nem érdemes halogatni az adósságrendezés tanácsadás igénybevételét!

Bárkivel előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet miatt hirtelen túlnőnek rajta a tartozásaival kapcsolatos ügyek és egyszerre komoly kamatokkal és potenciális szankciókkal találja szemben magát. Ilyen esetben érdemes mielőbb élni az adósságrendezés adta lehetőségekkel, hiszen egy szakember iránymutatása mellett hamar kedvezőbbre fordulhat az egyébként igen borúsnak tűnő helyzet. Ehhez mindenképpen szükséges felkeresni egy megfelelő szakembert, aki végigvezeti ezen az úton.


Az adósságrendezés kompromisszumokat jelent mindkét fél részéről


Az adósságrendezés egyfajta egyezség az adós és a követeléskezelő között, ami tulajdonképpen mindkét félnek kedvező. Hiszen míg az a fél, aki felé a tartozás fennáll pénzhez jut, addig az adós olyan keretek között teheti ezt meg, amely számára sokkal kedvezőbb, mintha megállapodás nélkül hajtanák be rajta a tartozást. A megegyezésnek köszönhetően az adósság kamatmentessé válik, sok esetekben pedig a tartozás egy része elengedésre is kerül. Mindezeken felül az új megállapodásban rögzíthető az is, hogy az Ön számára vállalható havi részletekben kelljen vissza fizetnie a fennmaradt tartozást. Emellett a megindított végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megáll, amennyiben sikeresen lezajlik az adósságrendezés tanácsadás.


Mielőtt bármi történne, egy személyre szabott adósságelemzésre van szükség

Lényeges, hogy amennyiben szeretne élni az adósságrendezés tanácsadás lehetőségével, akkor egy díjmentes adósságelemzésen való részvétellel indítható el a folyamat. Az adósságelemzés eredményeként lesz látható pontosan a szakértő számára, hogy miről is van szó pontosan. Ekkor már megállapítható, hogy mennyire lehetséges lecsökkenteni a tartozást és milyen részletfizetési lehetőségre lehet számítani. Ez az elemzés ingyenes, ezeket az adatokat látva pedig eldöntheti, hogy szeretné-e igénybe venni az adósságrendezés tanácsadást. Amennyiben igen, egy szerződés keretein belül minden fontos információt rögzítünk és megkezdődik az adósságrendezés segítség és a következő hónapok során lezajlik az ezzel kapcsolatos összes ügyintézés.



A komplett folyamat során szükség van egy megbízható szakemberre

Nagyon fontos, hogy az adósságrendezés tanácsadás csak abban az esetben lehet sikeres, ha minden a megfelelő módon zajlik, így mindenképpen érdemes alaposan mérlegelni azt, hogy milyen szakembert választ a feladatra. Referenciáinkból látható, hogy a cégünk mögött több mint kilenc esztendőnyi tapasztalat és több ezer sikeresen lezárt ügy áll, amelyekkel összesen több milliárd forintot takarítottunk meg az ügyfeleinknek. Mindezekből jól látható, hogy az adósságrendezés tanácsadás egy nagyon sokat adó biztonsági háttér lehet tartozás esetén, hiszen ezáltal biztosítható az, hogy visszatérjen az élete a régi kerékvágásba és elkerülje a komoly kamatokat vagy szankciókat. Vagyis nem kérdés, hogy mennyire fontos, hogy időben keresse fel a megfelelő szakembert ha bajba került. Hiszen egy kompromisszumos megoldás hatalmas segítség lehet akkor, mikor úgy érzi, már minden elveszett.




30 megtekintés0 hozzászólás

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page