top of page

Ezt jelenti a bíróságon kívüli adósságrendezés!

Frissítve: 2021. okt. 5.

Egy megszűnt munkahely vagy rossz befektetés miatt bizony bárkivel előfordulhat, hogy komoly adósságba keveredik, a kiút pedig sok esetben nem egyértelmű. Azonban egy szakember képes hamar átlátni a helyzetet, és megtalálni az adott esetben célra vezető jogi és akár újra-finanszírozási eszközt, megteremtve ezzel a bíróságon kívüli adósságrendezés és ezzel együtt a tartozás csökkentés lehetőségét. A cél az, hogy peren kívüli megegyezés szülessen a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. Lássuk, miről is van szó pontosan!


Mit jelent a bíróságon kívüli adósságrendezés?


Ennek a folyamatnak a lényege, hogy hosszadalmas és bizonytalan kimenetelű pereskedés helyett, néhány hónap, de van, hogy néhány hét leforgása alatt közös nevezőre segítünk jutni a követeléskezelővel. Ennek eredményeként egyrészt lecsökkentjük a tartozást, másrészt megállítjuk annak a további kamatozását, ami sok esetben sokkal nagyobb megtakarítást jelent ügyfeleinknek, mint maga a tartozáscsökkentés. Ráadásul az esetek nagyrészében megoldjuk azt is, hogy egy Ön által vállalható havi részletekben fizethesse vissza a fennmaradt tartozást, a kamatok nélkül. Természetesen, amint megköttetik az új megállapodás, a végrehajtási eljárások, a letiltás, az inkasszó és az árverezés is megszűnik, vagyis a stresszforrások nagy része is eltűnik, egycsapásra nyugodtabbá válik az élete.


Miként vehető igénybe ez a szolgáltatás?


Amennyiben úgy érzi, hogy pontosan erre van szüksége, akkor első lépésként jelentkeznie kell egy ingyenes adósságelemzésre, hogy kikalkuláljuk, hogy az Ön esetében mennyire látjuk lehetségesnek a tartozás csökkentést és milyen részletekben lehetséges majd annak a visszafizetése. Így kockázatmentesen, konkrét számok alapján döntheti el, hogy szeretne-e megbízni minket az adóssága rendezésével. Amennyiben igen, akkor kötünk egy szerződést a munka elvégzésére, amelyben minden fontos információt rögzítünk. Az egész folyamat átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe, amely időintervallum alatt munkaidőben személyes ügyintézőjénél érdeklődhet ügye aktuális állapotáról, illetve hozzáférést kap online rendszerünkhöz is, ahol a hét minden napján a nap 24 órájában folyamatosan nyomon követheti az ügye alakulását. Így pedig nem csak a tartozás mértéke csökkenthető, de elérhetővé válik a bíróságon kívüli adósságrendezés lehetősége is.


A kulcs a megbízható szakember bevonása, ha a cél a bíróságon kívüli adósságrendezés!


Nagyon sok múlhat azon, hogy miként zajlik le egy ilyen folyamat, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, kit választ erre a feladatra. Cégünk mögött nyolc év tapasztalat van, amely alatt több mint 3500 ügyet oldottunk meg sikeresek, 95%-os sikerrátával. Emellett sosem árulunk zsákbamacskát, már az ingyenes felmérés alatt ismertetjük Önnel a várható eredményt.

Vagyis, ha most úgy érzi, pénzügyi szempontból összecsaptak a feje felett a hullámok, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni és segítséget kérni olyan szakembertől, akinek már számos hasonló tapasztalata van e téren. Így hamar megoldódhat a gondja egy olyan folyamat során, amely nem fenyeget szankciókkal és olyan ütemben fizetheti vissza a tartozásait, ahogy az Önnek a leginkább megfelel a jelenlegi helyzetét tekintve. Ezzel pedig máris hatalmas lépést tett egy nyugodt, zavartalan, tartozásoktól mentes élet felé.



103 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page