top of page

Adósságrendezés - segítség bajba jutott hiteleseknek

"Adósságrendezés? Segítség!" Önben milyen érzést vált ki az adósságrendezés szó? Reménnyel tölti el? Megfélelemlíti? Netán most hall róla először?...


Nyugodjon meg, a legsötétebbnek látszó hitelből is van kiút. Peren kívüli adósságrendezéssel meg lehet találni a megfelelő megoldást, hogy lakása megmaradjon, és a hitelező pénzintézet is elégedett legyen.


A hitelrendezés lehetőségeit azonban az emberek általában nem ismerik, nem is tudnak róla, hogy otthonuk folyamatban lévő árverezését is megállíthatják.


A Hitel Nélkül csapata kimenti Önt a családi vagyont bekebelezni látszó hitel cápafogai közül.


Adósságrendezés segítségével rendezzük ügyeit.


Adósságrendezés menete a Hitel Nélküllel

Az első lépést Önnek kell megtennie. Miután elhatározta magát az adósságának rendezése mellett, jelentkezzen hozzánk az ingyenes adósság-elemzés konzultációnkra. A megbeszélésen megvizsgáljuk az Ön helyzetét, és egy működő stratégiát dolgozunk ki, hogy hogyan tudna a legkedvezőbben kijönni hitele börtönéből.


Amennyiben bizalmat szavaz nekünk ügyének lefolytatására, szerződésbe foglaljuk az együttműködést. A folyamat során minden dokumentációt rendelkezésére bocsátunk, megtekintheti, nem rejtegetünk semmit Ön elől.


Díjazásunk része egy pénztárcabarát kezdeti megbízási díj, azon felül sikerdíjért dolgozunk. A sikerdíjunk alapja az, hogy Önnek mennyivel kedvezőbb hitelösszeget sikerül kialkudnunk. Az eredeti hitel és a végső törlesztendő összeg különbözete után számítjuk fel, így nekünk is érdekünk, hogy minél kedvezőbb eredményt érjünk el az Ön számára.


Az ügyintézés átlagosan néhány hónapot vesz igénybe. Ez idő alatt munkaidőben akár telefonon, akár emailen érdeklődhet személyes ügyintézőjénél, ezenkívül hozzáférést kap online rendszerünkhöz, ahol bármikor ellenőrizheti az ügyében tett lépéseket, amelyekről egyébként emailen értesítést is küld Önnek a rendszerünk.


Miért bízhat bennünk?

Tudjuk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben segítségre van szükség. Ugyanakkor ebben a helyzetben az ember fél, hogy jó helyre megy-e a pénze, lesz-e eredmény, vagy csak a meglévő pénzhiányát tetézi egy ilyen megbízással.


A Hitel Nélkül csapatának munkássága számokban:


  • Átlagosan 56,7% megtakarítás ügyfeleink számára

  • Évtizedes szakmai tapasztalat áll a hátunk mögött

  • Több, mint 5000 ügyfélnek segítettünk már

  • Több, mint 60 pénzintézetnél

  • 95%-os sikeraránnyal

  • Komplett jogi megoldásokkal segítünk

  • Évente több milliárd forint megtakarítást értünk el ügyfeleink számára

  • Minden esetben előre, díjmentesen megmondjuk a várható eredményt


Kiknek tudunk segíteni?

Szolgáltatásunkkal magánszemélyeknek tudunk segíteni, akiket valamilyen, már felmondott banki tartozás terhel. Elindított végrehajtás, vagy árverés sem kizáró ok, ebben az esetben is lehetséges az adósságrendezés segítség igénybe vétele.

Köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállaljuk.


Ne feledje, minél előbb lép, annál hamarabb és annál kedvezőbben szabadulhat meg adósságától!




44 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page