top of page

Adósságrendezés - mese vagy valóság?

János maga elé meredve rótta útját a szitáló esőben. Tekintete a vízcseppektől nedves járdára szegeződött, ugyanakkor nem látta, mi van a lába előtt. Gondolataiba mélyedve haladt. Keze elkezdett fázni, így kabátzsebébe dugta. Ujjai egy papírlapba ütköztek. A hivatalos értesítés a banktól, hogy felmondták a lakáshitelét...


Előtte persze kapott értesítéseket, bocsánat, felszólításokat, hogy rendezze tartozását. "Adósságrendezés, mégis hogyan?" sajdult meg ismét a szíve, amikor feleségére gondolt, és a két gyerekre. Mi lesz velük, hol fognak lakni ezentúl? Nagyon sötét jövő rajzolódott ki a férfi lelki szemei előtt.


Maga sem tudta hogyan keveredett a hídra. Csak bámulta a vizet, a lassan hömpölygő Dunát. A víz fölé hajolt, át a korláton, és csak nézte a hullámokat. Eszébe jutott saját apja, aki a könnyebbik utat választotta eladósodott emberként. Öccsével együtt apa nélkül nőttek fel.


Ekkor kislánya nevető arca rémlett fel János előtt, ahogy boldogan felé nyújtja a karját. A férfi erre előkapta a levelet, dühösen összegyűrte és a vízbe hajította.


- Kell lennie valamilyen megoldásnak - mondta ki önkéntelenül is hangosan. Nem hagyhatta, hogy a család nyomorba kerüljön. Nem volt senkijük egymáson kívül. Nem fogja magukra hagyni a gyermekeit. János eldöntötte, hogy nem hagyja magát, mindenképpen talál megoldást.


Megoldás az adósságrendezésre


Fogta okostelefonját és beírta a böngészőbe, hogy "adósságrendezés". Reménykedett, hogy talál valamit, de elképedt, hogy mennyi lehetőséget kínál az internet erre. Végül egy olyan cég ajánlata fogta meg, akik pontosan a felmondott hitelek rendezésére specializálódtak.


Gyorsan felhívta a megadott számot, és időpontot foglalt egy ingyenes adósságrendezés tanácsadásra.


Hamarosan ott ült a tanácsadó szakemberrel szemben. Miután a tanácsadó mindent érthetően elmagyarázott, megválaszolta János összes felmerülő kérdését, kezet ráztak a megállapodásra.


Az adósságrendező cég peren kívüli megegyezéssel teljesíthető feltételeket alkudott ki a banktól, miközben a tartozás összegét nagy mértékben csökkentették. Így a továbbiakban nem csak, hogy havi fix, kamatmentes összeggel kell törleszteniük a hitelüket, de a már elindított árverezési eljárást is leállították. Nem kell elhagyniuk otthonukat, és mindezért egy kisebb megbízási díjat, valamint a hitel csökkentésének mértékében számított sikerdíjat kellett Jánoséknak kifizetniük a cég segítségéért.


Jánosék most már boldogan készülődnek a karácsonyra, saját jól megszokott és szeretett otthonukban, amelyhez annyi emlék fűzi őket.

Már nem gyomorgörccsel várják a postást, hanem örömmel, hiszen tudják, minden alkalommal közelebb kerülnek adósságrendezésük végéhez.


Adósságrendezését bízza szakemberekre


Ha Ön is hasonló problémától szenved, mint János és családja, keressen szakembert. A Hitel Nélkül csapata több, mint egy évtizedes tapasztalattal, több, mint 50%-os megtakarítással, 95%-os sikerrátával áll az Ön szolgálatára.


Van kiút! Adósságrendezés a Hitel Nélkül profizmusával.

69 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page