top of page

Adósságrendezés felmondott tartozásnál - lehetséges!

Adósság. Már a szótól is kirázza a hideg? A kecsegtető feltételek miatt kedvező hitelt vett fel vagy saját lakásra volt szüksége, és jelzáloghitelt vett igénybe? Az emelkedő árak, megváltozott anyagi körülményei vagy egy nagyobb összegű váratlan kiadás miatt nem tudja törleszteni hiteltartozását? Adósságrendezésre lenne szüksége, de nem tudja, mit tegyen, mert nem tud kiigazodni a kacifántos jogi szövegeken?


Van kiút a pénzintézet által felmondott tartozás esetén!

A hitel se nem jó, se nem rossz


A hitel önmagában egy eszköz, amivel elérhetjük céljainkat.


Napjainkban egy alkalmazotti fizetésből élő ember vagy család számára lehetetlenség belátható időn belül összegyűjteni egy lakás árát. Ahhoz, hogy mégis saját tulajdonhoz jussanak és közben legyen hol lakniuk, kiváló lehetőség a hitelfelvétel.


Az ember a pénztárcájához mérten választhatja ki a számára legkedvezőbb konstrukciót. Ez az ő döntése. Afelett viszont már nincs befolyása, ha a hitelező bank a megváltozott gazdasági körülmények miatt megnöveli a törlesztőrészletet. Ahogyan arra sincs befolyása, ha a kedvezőtlen körülmények miatt munkáltatója csődbe megy, vagy egyszerűen elbocsátja alkalmazásából.


Ilyen esetben egyből hatalmas teher nyomja az adós vállát, hiszen, ha kenyérre sem jut, hogyan tudná fizetni a magas összegű tartozását?


Ez természetesen extrém eset, de egy váratlanul megemelkedett törlesztőrészlet sok családnak nagy gondot okozhat. Ilyenkor esetleg próbálják újabb hitel felvételével rendezni az adósságukat, de ezzel csak egy hitelspirálba kerülnek, amiből nagyon nehéz kijönni, főleg egyedül, szakmai segítség nélkül.


Adósságrendezés peren kívül


Egy átlagember nincs tisztában a lehetőségeivel egy hitel kapcsán, főként akkor látja reményvesztettnek a szituációt, ha a hitelező felmondja a tartozást és árverésre, behajtásra kerül sor.


Ha Ön is hasonló cipőben jár, érdemes tudnia, hogy még ebből a helyzetből is van kiút peren kívüli adósságrendezés formájában.


Cégünk segít Önnek kijutni az adósságból! Ez a szakterületünk, az elmúlt évtizedben több ezer sikeres ügyet zártunk, évente több milliárd forint megtakarítást eszközölve ügyfeleinknek.



Adósságrendezés szolgáltatásunk


Ingyenes adósságrendezés tanácsadás keretében felmérjük az Ön helyzetét és megtaláljuk a megfelelő megoldást. Amennyiben minket bíz meg a megtisztelő feladattal, hogy segítsünk rendezni az adósságát, akkor ugyan van megbízási díjunk, de alapvetően sikerdíjért dolgozunk.


Ez Önnek is jó, hiszen minél nagyobb mértékben sikerül lecsökkentenünk adósságát, annál több pénz marad az Ön zsebében, és a mi díjazásunk is ezzel lesz arányban. Mindkettőnk nyeresége nagyobb lesz. Így biztos lehet benne, hogy mi mindent megteszünk a lehető legalacsonyabb törlesztési díj eléréséért.

Keressen minket bizalommal, hogy átkísérjük az adósságrendezés útvesztőjén.




37 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page