top of page

Hitel nélkül „Mondd el a véleményed” Nyereményjáték

 

Részvételi és nyereményjáték szabályzat

A játék szervezője:

Szervező: Innotender 2000 Bt.

Lebonyolító: HYPER Marketing Agency

 

A játékban történő részvétel feltételei:

A játékban minden 18. életévét betöltő magyar állampolgár részt vehet, akinek a Hitel Nélkül segítségével sikerült rendeznie az adósságát, valamint megfelel a játékszabályzat feltételeinek.

 

A játék menete:

A játékosnak írásban, vagy videóban (magyar nyelven, megfelelő összetett mondatokkal, videóban minimum 30 másodperc, megfelelő minőségben, minimum 720p HD) kell véleményt közölnie a Hitel Nélkül szolgáltatásával kapcsolatban szerzett tapasztalatairól. Kérjük, hogy a tapasztalatai leírásában, vagy felvételén a következő vázlatot kövesse:

   1.    Először kérjük, hogy egy mondatban mutassa be magát.
   2.    Majd kérjük, hogy 2-3 mondatban mutassa be azt a helyzetet, amiben volt, mielőtt a Hitel Nélkül segítségét kérte:
              a.   Mekkora adósága volt?
              b.   Hogyan érintette ez az életét, hogy érezte magát?
              c.    Mi kéztette arra, hogy segítséget kérjen?
   3.    Majd kérjük, hogy 1-2 mondatban mondja el, hogy hogyan talált a Hitel Nélkülre, hogyan történt a kapcsolatfelvétel, és milyen volt az első benyomása a kapcsolatfelvételt követően.
   4.    Végül kérjük, hogy 2-3 mondatban számoljon be arról, hogy hogyan sikerült a Hitel Nélkül segítségével rendezni az adósságát, és mennyire változtatta ez meg az Ön és családja életét.

 

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2022.04.06 - 2022.05.13. 16:00-ig tart.

 

A játék sorsolásának ideje és menete:

A nyereményjáték sorsolása 2022.05.13. 16:01-17:00 között történik.

2 fő kerül kisorsolásra (1 fő írásos és 1 fő videós véleménybeküldő) azok között a résztvevők között, akik az 1-4. pontban körülírt tartalommal és minőségben küldtek be véleményt a megadott határidőig.  A kisorsolt résztvevők nyereménye 50.000 Ft / fő.

A véleménybeküldők közötti sorsolás Excel függvény segítségével fog történni.​

 

Adatvédelmi adatgyűjtés:

A játék befejezésével a játékos minden személyes adata törlése kerül!

Személyes adatai törlését a játék ideje alatt az info@hypermarketing.hu e-mail címen történő kérvényezés esetén teheti meg.

A játékos személyes adatainak törlési kérelme a "Mondd el a véleményed" nyereményjátékból való részvétel törlését eredményezi.

A "Mondd el a véleményed" nyereményjáték a következő adatvédelmi tájékoztatóknak felel meg:

 

A hozzászólás elküldésével elfogadja adatai továbbítását a Hitel nélkül számára, aki vállalja, hogy azokat saját adatvédelmi szabályzatának megfelelően használja. A Facebook szintén saját adatvédelmi szabályzatának megfelelően használja (beleértve a hirdetési űrlapok automatikus előzetes kitöltését is).

A résztvevő hozzájárul, hogy a nyereményjátékra beküldött írását, vagy videóját szerkeszthetjük, marketing célokra felhasználhatjuk internetes felületeinken, az abban szereplő személyes, vagy biometriai adatokkal együtt.

A játékszabályzat módosításának jogát fenntartjuk!

bottom of page